Reiki slimming

Вход на Facebook | Facebook

Am descoperit un blocaj emotional, unul fizic, dar mai presus de toate, am "simtit" energia cum curge prin tot trupul si a fost uimitor!

reiki slimming

Am primit confirmari ale unor stari si trairi interioare, m-am simtit energizata, mai optimista si plina de viata! La a doua sedinta, am depasit unele blocajele identificate, am invatat lucruri interesante - impamantare, protectie, am experimentat criza de vindecare!

reiki slimming

Astazi, practic autotratament Reiki pentru o viata frumoasa cu o sanatate foarte buna, dar si pentru o relaxare profunda, si asta tot datorita Dianei, careia ii multumesc si ii sunt recunoscatoare pentru tot!

Va recomand cu caldura sedintele de Reiki reiki slimming Diana, pentru o vindecare fizica, emotionala, mentala, spirituala si de ce nu, doar pentru un moment de rasfat si relaxare!

reiki slimming

Am mai avut sedinte de reiki facute mie de catre alti practicieni dar numai dupa sedintele facute de Diana am simtit efectiv inlaturarea blocajelor ce ma tineau efectiv impietrita. Diana este o persoana extrem de intuitiva Cuvintele eu au fost mereu mesaje directe care m-au indreptat spre eliberare.

  1. Клеточная аномалия, которую вы называете раком, помечена синим пятном.
  2. Pierderea în greutate a vârstnicilor
  3. Reiki ce este reiki Vă spunem totul
  4. Poate hula hoop să vă facă să pierdeți în greutate
  5. Пора переходить к следующему этапу.
  6. Clen și arzător de grăsime
  7. Когда члены Совета направились к выходу, более чем половина людей поднялась из-за столов.

Dupa fiecare sedinta ea imi da raspunsul de care am nevoie. Datorita eireiki slimming iubesc si pretuiesc pe mine insami si am reusit sa accept circumstantele din viata mea si sa gasesc fericirea dincolo de ele Ii sunt profund recunoscatoare si voi continua sa o recomand oricarei persoane care se simte blocata, pierduta sau pur si simplu are nevoie de claritate.

reiki slimming

Citițiși