Picioarele subțire

Picioarele subțire Tipuri de picioare.

Cum să alegi încălțămintea potrivită pentru piciorul tău? Se estimează că o persoană face aproximativ 6. Picioarele sunt așadar o parte extrem de importantă a corpului, pe care se sprijină toată greutatea noastră.

picioarele subțire

Pentru a asigura acestora forma și sănătatea corespunzătoare, este important să alegem încălțămintea potrivită — și nu ne referim doar la mărime. Tipurile de picior sunt de asemenea importante.

Exerciții tonice pentru picioare

Cum să alegi pantofii potriviți pentru piciorul tău? Pe blogul nostru găsești câteva articole cu ajutorul cărora vei putea alege mărimea potrivită de încălțămintevei știi cum se măsoară lățimea unui pantof și cum să alegi pantofii adecvați pentru picioare late.

picioarele subțire

Dar care sunt tipurile de picioare? Tipuri de picioare Denumirile tipurilor de picioare sunt inspirate din numele civilizațiilor antice — descoperă ce strămoși ai, în funcție de degetele de la picioare. Se disting trei tipuri, în funcție de lungimea degetelor: piciorul egiptean sau piciorul comunpiciorul grecesc sau piciorul flacărăpiciorul roman sau piciorul pătrat.

Piciorul egiptean

Știai că…? Piciorul egiptean Acest tip foarte răspândit de picior se caracterizează prin: degetul mare este lung, iar celelalte degete se micșorează treptat formând o linie descendentă.

Delia il excita pe Bendeac cu picioarele

Datorită acestei forme, piciorul pare mai subțire și mai lung. Boli care afectează persoanele cu piciorul egiptean: Deținătorii acestui tip de picior sunt cei mai expuși la riscul de formare a bătăturilor, adică a hallux valgus, și asta pentru că în piciorul egiptean cea mai mare încărcare se bazează pe degetele de la picioare și pe metatars.

picioarele subțire

Bătăturile, la rândul lor pot reduce stabilitatea gleznei și contracturile tendonul lui Ahile, care este afectat de încărcarea incorectă a piciorului. Pantofii potriviți pentru picioarele egiptene: alege pantofi cu vârfuri rotunjit — datorită acestui lucru degetul mare nu se va îndoi spre interiorul piciorului, iar degetele vor avea spațiul potrivit pentru mișcare.

Pentru fiecare zi, îți recomandăm pantofii cu talpă plată — în tocuri, greutatea corporală este distribuită diferit. Piciorul grecesc În cazul în care cel de al doilea deget este mult mai lung decât celelalte, înseamnă că forma picioarelor tale este de origine greacă.

Util pentru tipurile de activitate fizică pentru picioare

În acest tip de picior se pot distinge două tipuri: dreptunghiular și înclinat. În primul, picioarele subțire de-al doilea deget iese în evidență în mod clar, iar celelalte degete au aproximativ aceeași lungime.

  1. The right shoes!
  2. Pantofii bată-i vina. Picior gros, picior subțire cu cheltuială nu se ține. Ci cu potriveală.
  3. Tipuri de picioare. Cum să alegi încălțămintea potrivită pentru piciorul tău? | Blog metin2frz.ro

În cel înclinat, al treilea, patrulea și al cincilea deget formează o pantă ascuțită. Boli care afectează persoanele cu piciorul grecesc: Lungime celui de-al doilea deget poate provoca incomodități și răni.

picioarele subțire

Diformitatea degetelor, pintenii ososi și exostoza sunt un rezultat al dezechilibrului structurilor musculare ale degetelor de la picioare, care devin strâmbe, îndoite, ducând la ieșirea în afara încheieturilor.

Această deformare nu poate fi îndreptată complet.

Aflați cum să vă zveltește picioarele și începeți să le tonifiați. Util pentru tipurile de activitate fizică pentru picioare Pentru a tonifica mușchii picioarelor, este necesar deplasați-vă cât mai mult posibil în fiecare zi plimbare, urcare scari etc. Mersul pe jos: Forțează sistemul circulator lucrați la un nivel superior. Plimbă-te cât mai des. Încercați să mersi în ritm rapid cel puțin 30 de minute pe zi.

Pantofii potriviți pentru picioarele grecești: În primul rând, nu uita să alegi lungimea inserției în funcție de lungimea celui de-al doilea deget de la picior. Îți recomandăm pantofii decupați, pentru că degetul mai lung va avea libertate de mișcare.

Account Options

Dacă vrei să porți pantofi cu toc, alegeți un toc subțire și înalt — datorită acestui lucru degetul tău va apărea mai scurt. Piciorul roman Ultimul tip de picior este cel roman. Aceasta este cea mai rară formă a piciorului. Primele trei degete au aceeași lungime, în timp ce al patrulea și al cincilea deget sunt cu mult mai scurte.

Tipuri de picioare

Acest lucru face ca piciorul să pară mai scurt și mai lat decât este în realitate. Boli care afectează persoanele picioarele subțire picior roman: Deținătorii acestui tip de picior sunt cei norocoși, deoarece sunt cei mai puțin expuși la orice boală, deoarece într-un astfel de picior presiunea este picioarele subțire mai uniform.

Pantofii potriviți pentru picioarele romane: La fel ca și în cazul piciorului egiptean, recomandăm încălțămintea cu vârful rotund sau pătrat. Dacă îți dorești să-ți alungești cura de slabit cu otet de mere piciorul, picioarele subțire pantofi cu mai multe barete — de exemplu, sandalele romane sau modele într-o culoare similară cu nuanța pielii tale.

picioarele subțire

Citițiși