Cafea keto, Post navigation

Cafea bulletproof – Rețete LCHF

Băutura este extrem de populară în rândul adepților unei diete keto fără carbohidrați - datorită combinației de cofeină și un tip special de acid gras, cafeaua cu ulei oferă un impuls de energie, blochează foamea și activează metabolismul fără a crește zahărul din sânge. A fost inițial propus de Dave Espy, un antreprenor american și renumit biohacker, iar apoi a câștigat popularitate în rândul fanilor dietei keto.

cafea keto ceai pt slabit lidia fecioru

Rețeta clasică de cafea Keto este o băutură puternică de cafea cu ghee ghee. Se crede că o combinație de cafeină și acizi grași cu lanț scurt saturat tonifică atât activitatea creierului, cât și funcția metabolică, fără a afecta nivelul de zahăr din sânge.

cafea keto cherry vă ajută să pierdeți în greutate

Reamintim că untul inclusiv ghee și uleiul de nucă de cocos constau dintr-un tip special de grăsimi saturate, care are o structură destul de simplă - de fapt, organismul începe să le absoarbă chiar și în tractul digestiv. Cafea keto grăsimile MCT se construiesc beneficiile uleiului de nucă de cocos.

cafea keto cum să pierdeți în greutate rapid însărcinată

În plus, energia din grăsimile MCT este utilizată de organism pentru nevoile metabolice curente cafea keto practic nu este stocată în rezervele de grăsimi.

Cofeina, fiind un stimulent al sistemului nervos central, oferă un impuls de vigoare - reducând în același timp pofta de mâncare. Datorită acestei combinații de ingrediente, cafeaua ceto este recomandată ca mic dejun în timp ce urmează o dietă fără carbohidrați.

cafea keto pierdere în greutate rapidă peste 50 de ani

El a fost lovit de gustul unic al băuturii, de textura cremoasă și de o creștere a forței după băut. Revenind în America, Dave a început să experimenteze cu soiuri de cafea și unt - iar în a publicat o rețetă clasică pe blogul său.

cafea keto este cla util pentru pierderea în greutate

Citițiși